Neutral wet room with porthole window and Indonesian stone basin

Neutral wet room with porthole window and Indonesian stone basin

Numer zdjęcia: 13393197
Rodzaj licencji: Rights Managed
Fotograf: © living4media / von Einsiedel, Andreas Portret
Prawa: Zdjęcie dostępne na wyłączność.
Restrykcje:
  • clearance required for all uses
  • not available for all uses
Model Release: Niewymagane
Property Release: Dostępne
 
Lokalizacja:Cornwall, UK
Format: około 41,59 × 62,31 cm na 300 dpi
ideal for prints up to DIN A3

Cena zdjęcia

reklama
(druk, outdoor, telewizja, użycie elektorniczne itd.)
od 100 PLN
edytorial
(gazeta, książka, magazyn, media cyfrowe itd.)
od 160 PLN
produkt konsumencki
(kalendarz, opakowanie i etykiety, pocztówka itd.)
od 280 PLN

Słowa kluczowe

armatura scienna bez bezowy bulaj Inside instalacja jasna szarosc jasnoszara jasnoszare jasnoszary jasny szary kafel scienny kamienna umywalka kanapa kreta krete krety Lata 60 lata szescdziesiate lustro lustro scienne lustrzana rama lustrzane ramy nikt otoczak plytka scienna pokoj dzienny pomieszczenie prysznicowe projekt wnetrza projektowanie wnetrz prysznic rama lustra rama lustrzana ramy lustra ramy lustrzane reczny prysznic scienna armatura scienna plytka scienne lustro scienny kafel sofa tapicerowana sofa umywalka umywalka z kamienia urzadzanie urzadzenie w srodku wewnatrz widok na kat wneka prysznicowa wnetrze wspolczesna wspolczesne wspolczesnie wspolczesny wyposazenie wnetrz wyscielana sofa zwierciadlo

To zdjęcie jest częścią Feature

Surfers' Paradise

13393170 | © living4media / von Einsiedel, Andreas | 36 zdjęć

Clare and Murray's Cornwall home overlooks a magnificent and mesmerising vista

By raising the roof of this neglected 1960s property and reconfiguring the layout, Clare Willison and Murray Johnstone have created a striking coastal home with boho touches, just metres away from one of the UK’s top surfing beaches. The keen surfers, who are experienced self-builders, have created a contemporary, light-drenched home with an open-plan layout, large windows and glass balconies to maximise the spectacular, ever-changing sea views.
Pokaż ten feature

Więcej zdjęć tego fotografa

;