Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia. Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z United States. Przejdź do usa.living4media.com
View past black console table in hallway into kitchen-dining room

View past black console table in hallway into kitchen-dining room

Numer zdjęcia: 12467996
Rodzaj licencji: Rights Managed
Fotograf: © living4media / Martyn, Rebecca Portret
Prawa: Zdjęcie dostępne na wyłączność.
Model Release: Niewymagane
Property Release: Release nie jest jeszcze dostępne. Przed wykorzystaniem skontaktuj się z nami.
 
Lokalizacja:Alingsas; SE
Format: około 28,87 × 43,39 cm na 300 dpi
idealny dla druku o formacie A4

Cena zdjęcia

od 160 PLN
edytorial
(gazeta, książka, magazyn, media cyfrowe itd.)
od 280 PLN
produkt konsumencki
(kalendarz, opakowanie i etykiety, pocztówka itd.)
od 100 PLN
reklama
(druk, outdoor, telewizja, użycie elektorniczne itd.)

Serie To zdjęcie należy do serii zdjęć

Gas cooker in black and white country-house kitchen View past black console table in hallway into kitchen-dining room Windsor chairs and high chair at round table in kitchen-dining room Bright country-house kitchen with chequered floor and dining area

Szukaj podobnych zdjęć

aneks kuchenny biala biale bialy czarna czarne czarny design wnetrz drewniane stopnie Inside instalacja jasna jasne jasny jelen koncepcja kolorystyczna korytarz kuchenny aneks kuchnia mieszkalna kuchnia w willi kuchnia we dworku mieszkalna kuchnia nikt obszar wejsciowy okladzina sciany okladzina scienna podloga parkietowa podloga z parkietu projekt wnetrza projektowanie wnetrz przedpokoj schody seria sien skandynawski styl spojrzenie stol konsola stolik konsola stopnie z drewna styl skandynawski styl wiejski torba z wikliny trofeum urzadzanie urzadzenie w srodku wewnatrz widok wiejska wiejski wiejski styl wiejskie wiklinowa torba wnetrze wyposazenie wnetrz wzrok

To zdjęcie jest częścią Feature

A Love Story

12467985 | © living4media / Martyn, Rebecca | 40 zdjęć

As a child Sofia would pine over this villa – now its finally hers, SE

Villa Skogshem was built around the turn of the century in 1900. Throughout Sophia’s life, she would pass by the home wishing to make hers some day and raise her family within its walls. One day her wish came true. Now after a careful renovation, her lives in her dream home.
Pokaż ten feature

Więcej zdjęć tego fotografa

;