Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia). Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z United States. Przejdź do usa.living4media.com

White kitchen counter against partition with lattice windows in simple wooden house

Numer zdjęcia: 11351215
Rodzaj licencji: Rights Managed
Fotograf: © living4media / Lene-K
Prawa: Zdjęcie dostępne na wyłączność.
Model Release: Niewymagane
Property Release: Release nie jest jeszcze dostępne. Przed wykorzystaniem skontaktuj się z nami.
 
Lokalizacja:Copenhagen, DK
Format: około 32,39 × 38,67 cm na 300 dpi
idealny dla druku o formacie A4

Cena zdjęcia

od 160 PLN
edytorial
(gazeta, książka, magazyn, media cyfrowe itd.)
od 280 PLN
produkt konsumencki
(kalendarz, opakowanie i etykiety, pocztówka itd.)
od 100 PLN
reklama
(druk, outdoor, telewizja, użycie elektorniczne itd.)

To zdjęcie należy do serii zdjęć

Szukaj podobnych zdjęć

akcesoria kuchenne aneks kuchenny biala biale bialy blok kuchenny czara dach ze szczytem design wnetrz dom na wsi dom z drewna drewniana konstrukcja drewniany dom dworek fragment konstrukcja dachowa konstrukcja dachu konstrukcja z drewna kucharz kuchnia mala male maly miska nikt okno ze szprosami otwarty parawan piec piekarnik plyta kuchenki plyta kuchenna polka projekt wnetrza projektowanie wnetrz regal seria Skandynawia skandynawski styl stos talerzy styl skandynawski w srodku wewnatrz wnetrze wycinek wyposazenie wnetrz zblizenie zdjecie z bliska

To zdjęcie jest częścią Feature

Summer Oasis

11351209 | © living4media / Lene-K | 35 zdjęć

A Danish house made of recycled material

The Kops Poulsens family have created their lovely summer oasis entirely out of recycled materials. When they spend time there, they forget the clock and shut off their mobile phones. The black painted house of only 35 square metres is located a few kilometers from downtown Copenhagen, yet the only sound is the chirping of birds and the buzzing of the bees.
Pokaż ten feature

Więcej zdjęć tego fotografa