Verticals and Horizontals

Verticals and Horizontals

Feature 11381939 | © living4media / Simon Maxwell Photography | 32 zdjęcia

Contemporary make-over for a ho-hum British home

What to do with a dowdy looking 1950s bungalow? Put a new roof on it, add an extension and open up the interior spaces. Sounds easier said than done, agrees the architect owner. But the result is well worth the effort and has added a new dimension to this family's quality of living.

Informacje
Numer Feature: 11381939
Ilość zdjęć: 32
Tekst: Text written upon request (700-1000 words, English)
Fotograf: © living4media / Simon Maxwell Photography
Temat: Interiors
Prawa: Worldwide first rights available upon request, except in UK
Model Release: Release nie jest jeszcze dostępne. Przed wykorzystaniem skontaktuj się z nami.
Property Release: Dostępne
Ceny: Na zamówienie. Skontaktuj się z nami aby uzyskać wycenę.
Zamów: Prosze skontaktuj sie z nami.

Wszystkie zdjecie z tego features (32)

Zdjęcie numer: 11381969 Zdjęcie numer: 11381961 Zdjęcie numer: 11381954 Zdjęcie numer: 11381949 Zdjęcie numer: 11381950 Zdjęcie numer: 11381946 Zdjęcie numer: 11381947 Zdjęcie numer: 11381948 Zdjęcie numer: 11381941 Zdjęcie numer: 11381986 Zdjęcie numer: 11381956 Zdjęcie numer: 11381942 Zdjęcie numer: 11381957 Zdjęcie numer: 11381968 Zdjęcie numer: 11381945 Zdjęcie numer: 11381958 Zdjęcie numer: 11381985 Zdjęcie numer: 11381983 Zdjęcie numer: 11381984 Zdjęcie numer: 11381953 Zdjęcie numer: 11381959 Zdjęcie numer: 11381963 Zdjęcie numer: 11381982 Zdjęcie numer: 11381965 Zdjęcie numer: 11381951 Zdjęcie numer: 11381970 Zdjęcie numer: 11381978 Zdjęcie numer: 11381979 Zdjęcie numer: 11381980 Zdjęcie numer: 11381981 Zdjęcie numer: 11381972 Zdjęcie numer: 11381976

Słowa kluczowe

aluminiowe aluminiowy aluminium designerska lazienka designerski styl designrski dom dom architekta dom designerski dom ekologiczny dwor dwupietrowa dwupietrowe dwupietrowy ekologiczny dom elegancki elegencko fasada Feature Gotowiec Homestory Mit Menschen koncepcja kolorystyczna kontrast barwny kuchnia od projektanta lazienka designerska metalowa plyta na dworze na zewnatrz otwarta przestrzen mieszkalna plaski dach plener plyta metalowa plyta z metalu po zewnerznej stronie pomaranczowa pomaranczowe pomaranczowy projekt wnetrza styl designerski styl projektanta szara szare szary w plenerze w srodku wewnatrz wnetrze wspolczesna wspolczesne wspolczesnie wspolczesny wykladzina podlogowa wyposazenie wnetrz zredukowana zredukowane zredukowany

Wiecej features tego fotografa

Room by Room

Simon Maxwell Photography | 68 zdjęcia

Unique rooms come together perfectly in this South London family home; UK

Making the Most

Simon Maxwell Photography | 56 zdjęcia

Perfect example of how to make the most of just 33 sqm. in central London

Flying High

Simon Maxwell Photography | 71 zdjęcia

Loft in a former aircraft factory in Hackney, U. K.

Self Determination

Simon Maxwell Photography | 66 zdjęcia

An architect remodels a London townhouse for his family

;